Voor het afleveren van Longhorns of grote bestellingen binnen Nederland deze worden altijd persoonlijk berzorgt. (LET OP!! Wij bezorgen alleen op begane grond)

Bezorging van meubels vind plaats tot de voordeur, wanner je in een flat of appartement woont bezorgen wij dit tot in de hal op de begane grond u dient dit dan zelf naar uw woning te brengen.

Onze bezorgers komen vaak alleen mocht u grote meubels besteld hebben zorg er dan voor dat er eventueel hulp aanwezig is.

LET OP! Het is voor uw eigen risico of de bestelde meubels in de lift of door het trappenhuis passen. De bezorger kan de meubels niet mee terug retour nemen.

Houd er rekening mee dat het wel eens druk is op de weg wij doen ons uiterste best om in de afgesproken tijd bij uw aanwezig te zijn maar helaas staan ook wij wel eens in de file hier door kan de afgesproken tijd wel eens afwijken natuurlijk laten wij dit aan u weten als dit het geval is.

Afhaalopties

Bij Cows & More heb je ook de optie om je bestelling zelf af te halen in de winkel. Dit is mogelijk binnen onze openingstijden in de winkel Burgemeester de Raadtsingel 95A 3311JG Dordrecht.

Garantiebewijs

Je aankoop bon is bij Cows & More je garantiebewijs. Bewaar je aankoop bon dus goed op je computer of telefoon. Zonder aankoop bon kunnen wij geen garantie leveren. De garantie is bij Cows & More 1 jaar.